1
0
0
News
Flax seeds, lupines incorporated in food - UPI.com
www.upi.com
German researchers say they have isolated the components of flax seeds and lupine seeds and incorporated them into bread, cakes, pasta or dressings.
Linseed food to keep cancer at bay - Times of Indiatimesofindia.indiatimes.com › home
timesofindia.indiatimes.com
... beans," said IVV project manager Katrin Hasenkopf. "According to literature, they protect the organism against hormone-dependent forms of ...
Il pane ai «semi di lino» - Corriere della Sera
www.corriere.it
Per combattere colesterolo alto e tumori. Presentato alla Fiera Biotechnica di Hannover Per combattere colesterolo alto e tumori. Presentato alla...
Industrie, Fraunhofer-Forschung und …
www.innovations-report.de
Katrin Hasenkopf und Dr. Thomas Pfeiffer vom Fraunhofer Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung (IVV) referieren über Lebensmittel mit gesundheitlichem Zusatznutzen und neue Technologien für „Meat Convenience“.
Interessen
Fraunhofer gesellschaft Zur Foerderung Der Angewandten Forschung E v...
stks.freshpatents.com
Katrin Hasenkopf · Manfred Lutzky · Marc Gayer · Marcel Sieler · Marco Breiling · Marianne Belke · Markus Kallinger · Martin Ruckhaeberle · Martin Rulsch.
Business-Profile
Katrin HASENKOPF | Dr. rer. nat. | Fraunhofer Institute for ...ResearchGate
www.researchgate.net
› Ka...
Private Homepages
Katrin Hasenkopf: Für deine BeziehungKatrin Hasenkopf
www.katrin-hasenkopf.de
Katrin Hasenkopf. Ich bin ein Herzensmensch und komme aus dem schönen Illertal. Pferde begleiten mich schon mein ganzes Leben. Noch bevor ich gehen konnte, ... › das-bin-ich
Ausbildung
Optimization of a Pilot-Scale Process for Producing Lupin ...
journals.scholarsportal.info
... binding capacity of dietary fibre from lupins (Lupinus angustifolius L.) Authors. Caroline Cornfine · Katrin Hasenkopf · Peter Eisner · Ute Schweiggert ... › ...
Auszeichnungen
Functional Food - gesund und lecker - abitur-und …
www.abitur-und-studium.de
Diese Stoffe sind Phytoöstrogene und haben damit ähnliche Wirkungen wie die Isoflavone, die man aus der Sojabohne kennt. Der Literatur zufolge sollen sie vor hormonabhängigen Krebsformen schützen, also vor Brust- und Prostatakrebs", sagt Dr. Katrin Hasenkopf, Projektleiterin am IVV.
Besitz
Élimination de substances associées indésirables dans des ...google.st
www.google.st
Other languages: German: English; Inventor: Friedrich Ruf: Ulrich Sohling: Katrin Hasenkopf: Peter Eisner: Klaus Müller: Claudia Pickardt: Jürgen Bez ... › patents
Bücher
O. V. Zillich | Fraunhofer Society | 2 Publications | 187 CitationsTypeset
typeset.io
O. V. Zillich 1, U. Schweiggert-Weisz 2, Katrin Hasenkopf 1, Peter Eisner 1, Martina Kerscher 2 - Show less +1 more • Institutions (2). › authors
Flour and Breads and their Fortification in Health and Disease...
books.google.cz
... Science Department, University of Bologna, Bologna, Italy Katrin Hasenkopf Department of Process Engineering, Fraunhofer Institute for Process Engineering ...
Flour and Breads and their Fortification in Health and ...
books.google.com
... Brazil M. Elisabetta Guerzoni Food Science Department, University of Bologna, Bologna, Italy Katrin Hasenkopf Department of Process Engineering, ...
Dokumente zum Namen
Antioxidant activity, lipophilicity and extractability of ...Wiley
analyticalsciencejournals.onlinelibrary.wiley.com
von OV Zillich · · Zitiert von: 22 — Katrin Hasenkopf,. Katrin Hasenkopf. Fraunhofer Institute for Process Engineering and PackagingD Freising, ... › ...
Jahresbericht Fraunhofer IVV Dresden
www.ivv-dresden.fraunhofer.de
Dr. Katrin Hasenkopf Lupinenmehl 2 Naturkosmetik gegen Falten Körperpflege und Kosmetik werden in unserer Gesellschaft immer wichtiger.
Chemical composition of dehulled seeds of selected lupin ...
kundoc.com
Melanie Bähr a, 1, Anita Fechner a, 1, Katrin Hasenkopf b, Stephanie Mittermaier b,. Gerhard Jahreis a, * a Friedrich Schiller University Jena, ... › download
Characterisation of functional and sensory properties of lupin ...KOBV
opus4.kobv.de
von DIS Mittermaier · Zitiert von: 2 — Katrin Hasenkopf for her guidance, her scientific advice, her support during my research. It was a pleasure to work with you! I would also like to thank Dr. › index › docId › file › Mitt...
Wissenschaftliche Veröffentlichungen
Chemical composition of dehulled seeds of selected lupin ...ScienceDirect
www.sciencedirect.com
von M Bähr · · Zitiert von: 72 — Katrin Hasenkopf b , Stephanie Mittermaier b , Gerhard Jahreis a. Show more. Add to Mendeley. Share. Cite. https://doi.org j.lwt Get ... › pii
Healthy Lupin
forschung.hswt.de
Dr. Katrin Hasenkopf (Koordination) Fraunhofer Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung . Projektleitung. Prof. Dr. Klaus Menrad T + klaus.menrad [at]hswt.de. Projektmitwirkung extern. Prof. Dr. Gerhard Jahreis Friedrich-Schiller-Universität Jena (FSU Jen) Prof. Dr. Gabriele Stangl ...
Food Chemistry | Vol 122, Issue 3, Pages (1 October 2010) |...
www.sciencedirect.com
Caroline Cornfine, Katrin Hasenkopf, Peter Eisner, Ute Schweiggert. Pages : Download PDF. Article preview. Sorry, this component is empty.
Healthy Lupin - HSWTHSWT
www.hswt.de
Verbundprojektleitung: Dr. Katrin Hasenkopf. Projektansatz. Projektansatz; Publikationen; Projektleitung; Partner. In diesem Projekt sollen die ... › forschung › projekt › 378-healt...
Veröffentlichungen allgemein
Determination of Nε-carboxymethyllysine in heated milk products by...
link.springer.com
Q Springer-Verlag ORIGINAL PAPER. Andreas Tauer 7 Katrin Hasenkopf 7 Thomas Kislinger. Isabelle Frey 7 Monika Pischetsrieder. Determination of N.
Bewertungen zu Franke & Winter - Trustpilot
de.trustpilot.com
Katrin Hasenkopf. 1 Bewertung. DE. Bewertet mit 5 von 5 Sternen Mai Alle Daumen nach oben! Auf der Suche nach dem Experten, der meine Website ... › ... › Marketingberater
Determination of Nε-carboxymethyllysine in Springer LinkSpringer
link.springer.com
von A Tauer · · Zitiert von: 48 — Determination of Nε-carboxymethyllysine in heated milk products by immunochemical methods. Andreas Tauer,; Katrin Hasenkopf,; Thomas Kislinger, … › article
Sonstiges
Method for modifying the flavor profile of a plant protein ...
patents.google.com
Inventor: Klaus Müller: Peter Eisner: Michael Schott: Jürgen Bez: Stefanie Bader: Katrin Hasenkopf: Michael Frankl; Current Assignee. › patent
Wasserhaltiges pflanzliches proteinpräparat und verfahren zur ...
www.google.com
Other languages: English: French; Inventor: Klaus Müller: Peter Eisner: Michael Schott: Jürgen Bez: Stefanie Bader: Katrin Hasenkopf: Michael Frankl ... › patents
Leinsamen, jetzt total functional | Mahlzeit | ScienceBlogs.de ...
scienceblogs.de
Und IVV-Projektleiterin Katrin Hasenkopf räumt ein: "Aus der Literatur sind die gesundheitsfördernden Wirkungen der Leinsaat und der Lupinenkerne zwar bekannt, aber es gibt noch zu wenige aussagekräftige ...
Katrin Hasenkopf (@katrin.hasenkopf) • Instagram photos and ...Instagram
www.instagram.com
› katr...
Katrin Hasenkopf (katrinhasenkopf) - Profile - PinterestPinterest.de
www.pinterest.de
› katrinhasenkopf
Die versteckten Talente der Lupine | Wissen
www.fr.de
Es schmeckt wie Fett und hat dieselbe Konsistenz - das Eiweiß der Lupine. Da der Pflanzenstoff aber kein Fett ist, macht er beispielsweise Wurst kalorienärmer....
Biotechnologie.de - Startseite
www.biotechnologie.de
Eis aus Süßlupinen - basierend auf rein pflanzlichen Inhaltsstoffen haben Fraunhofer-Forscher einen Sommergenuss mit cholesterinsenkender Wirkung entwickelt....
Robert Wagner - Freunde und Bekannte im Internet
www.rwagner.de
Katrin Hasenkopf bereitet sich mittlerweile fleissig auf Ihre Examina vor, analysiert und laboriert eifrig und weiss schon nicht mehr aus und ein vor lauter verschiedenen Bohnensorten! Stefan Fritsch der Siedler unter den Siedlern, falls wir, wie in letzter Zeit so oft, …
Release and in vitro skin permeation of polyphenols from cosmetic...
www.chemeurope.com
Polyphenols are natural antioxidants, which can inhibit oxidative chain reactions in human skin and prevent therefore some skin diseases and premature ageing....
Antioxidant power, bacteriostatic activity, and OUCI
ouci.dntb.gov.ua
von M Sánchez · · Zitiert von: 22 — Olesya V. Zillich, Ute Schweiggert-Weisz, Katrin Hasenkopf, Peter Eisner, Martina Kerscher. https://doi.org bmc , Biomedical Chromatography ... › works
Chemical composition of dehulled seeds of selected lupin cultivars in...
www.infona.pl
Katrin Hasenkopf. Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging IVVFreising, Germany ...
Chemical composition of dehulled seeds of selected lupin cultivars in...
coek.info
With the objective of promoting the cultivation, usage, and consumption of lupin, in the present study, the chemical and...
Reproduction Nutrition Development
rnd.edpsciences.org
Reproduction Nutrition Development, formerly Annales de Biologie Animale Biochimie Biophysique
Determination of N-carboxymethyllysine in heated milk products by...
www.infona.pl
Andreas Tauer Katrin Hasenkopf Thomas Kislinger Isabelle Frey M. Pischetsrieder. Treść / Zawartość. main.pdf. Abstrakt, słowa kluczowe. Źródło. Twórcy.
Biotechnologie.de - Wochenrückblick
www.biotechnologie.de
... jedoch reich an Omega-3-Fettsäuren“, sagt Katrin Hasenkopf, die sich am Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung (IVV) mit ...
Determination of Nε-carboxymethyllysine in heated milk ...ijournals.cn
xdspkj.ijournals.cn
Authors: Andreas Tauer Katrin Hasenkopf Thomas Kislinger Isabelle Frey M Pischetsrieder. Affiliation: Institut für Pharmazie, Abteilung Lebensmittelchemie, ... › article
FASERPRÄPARAT AUS LUPINENSAMEN - MyScienceWorkMyScienceWork
www.mysciencework.com
Application Jun 05, Publication Apr 19, Peter Eisner Stephanie Mittermaier Katrin Hasenkopf Ute Weisz Michael Schott ... › patent › show
Fraunhofer Society | Find Me A Curefindmeacure.com
findmeacure.com
... are phytoestrogens, so they have a similar effect to that of the isoflavones that we know from soya beans,” said IVV project manager Katrin Hasenkopf. › tag › fr...
Isolated Conglutin γ from Lupin, but not Phytate, Lowers ...National Institutes of Health (.gov)
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
von J Radtke · · Zitiert von: 16 — Authors. Juliane Radtke , Alexandra Schutkowski, Corinna Brandsch, Frank Hirche, Katrin Hasenkopf, Gabriele I Stangl ... › ...
Antioxidant activity, lipophilicity and extractability of polyphenols...
www.bionity.com
ABSTRACT
Permeation of polyphenols through the stratum corneum barrier is a precondition for the protective action of polyphenols against oxidative skin...
sortiert nach Relevanz / Datum