News Harald Bresselschmidt

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A Perfect Day in Cape Town - Global Adviser - TIME

content.time.com
Our Africa bureau chief, Alex Perry, reveals the best places to eat, drink, walk and swim

Delius Klasing mit Gourmand World Cookbook Award ausgezeichnet |...

buchmarkt.de
Gleich zwei Titel aus dem Programm des Bielefelder Medienhauses Delius Klasing wurden mit dem Gourmand World Cookbook Award geehrt. Der Award zeichnet seit die besten Koch- und Getränkebücher der Welt aus. In der Kategorie "New World Wine" erhielt der Band Wein-Visionäre von Gérard de Villiers, Thomas Ernst, Alain Proust und Harald Bresselschmidt den ersten Preis.

Harald Bresselschmidt and Robin von Holdt take great pleasure in...

news.wine.co.za
“ ‘The Four Seasons’ wine dinner experience will showcase Harald’s finest contemporary seasonal cuisine with one-off menus that have been designed to partner a...

Essen gehen: Das sind Kapstadts beste Restaurants - WELT

www.welt.de
· Apropos „Aubergine“: Vor mehr als zwei Jahrzehnten hat Harald Bresselschmidt, aus Prüm in der Eifel stammend, dieses stilvolle Lokal in …

Ein Eifeler steht in Südafrika am Herd - volksfreund.de

www.volksfreund.de
In einem der angesehensten Restaurants in Südafrika steht ein Eifeler am Herd: Harald Bresselschmidt aus Auw bei Prüm. Seit führt er in Kapstadt das Restaurant "Aubergine".

Schwarzer Trüffel aus Südafrika | STERN.de

www.stern.de
Ein Deutscher baut in Südafrika erstmals kommerziell schwarze Trüffel an. Einige der Edel-Knollen hat er bereits geerntet. Im nächsten Jahr soll das...

Weinbotschafter | shz.de

www.shz.de
· Harald Bresselschmidt ist nicht das erste Mal auf der Insel, "aber leider wieder viel zu kurz". Der Koch aus Kapstadt bleibt nur zwei Nächte, um dann Richtung Heimat aufzubrechen.

Schwarzer Trüffel aus Südafrika gibt es nicht?

www.immoafrika.de
Schwarzer Trüffel aus Südafrika gibt es nicht? Gibt es doch - wenn auch in vergleichbar geringen Mengen. Ein Deutscher hat die Edelknolle erstmals am Kap...

Kapstadts Top-Lokale - WELT

www.welt.de
Aubergine Diekulinarische Institution des Deutschen Harald Bresselschmidt verfügt über einen atemberaubenden Weinkeller (www.aubergine.co.za). Anzeige. …

Eating out helps kids on the street | News24

www.news24.com
Eating out at a restaurant affiliated to a special project helping street children is the smart choice across the Western Cape and parts of South Africa.

Lunch at Aubergine Restaurant

kaapstadmagazine.nl
The longevity comes as no surprise to its regulars (of which there are many), as chef-owner Harald Bresselschmidt is as creative as he is hospitable. Famous for ...

Private Dinner - By Invitation Only. Mountain Vineyards of the Cape |...

news.wine.co.za
Celebrate Cape wines grown at higher altitudes with a sumptuous dinner, artfully paired by Harald Bresselschmidt.

StreetSmart diners raise R in Cape Town

streetsmartsa.org.za
With your help, we raise funds for street children programmes, aiding their sustainable reintegration into society. Explore how you can make a difference...

Dan Nicholl and Ravi Naidoo discuss inspiration, design and...

www.biznews.com
The subdued Ravi Naidoo is gone, replaced by the man who loves a challenge, looks on the bright side, and still believes in the country he adores.

Summer Lunch at Aubergine Restaurant | Fine Dining & Romantic...

www.capetownmagazine.com
The award-winning Aubergine Restaurant in Gardens, Cape Town is now offering a two- or three-course lunch set menu alongside its dinner offering during the...

TvM Wines pair well with Auslese | wine.co.za

news.wine.co.za
TvM Wines, which represents some of the top wine producers in South Africa as well as international brands, held their annual food and wine pairing show on...

Wine maker in campaign for cyclone victims - NewsDay Zimbabwe

www.newsday.co.zw
· “I sent a WhatsApp message requesting collaboration with Harald Bresselschmidt, the owner of a flamboyant restaurant in Cape Town central ...

10 Fragen an Sternekoch Harald Bresselschmidt | Kapstadtmagazin.de

kapstadtmagazin.de
Harald Bresselschmidt ist Chefkoch und Inhaber vom Restaurant Aubergine in Kapstadt - ein Interview.
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