)

Niko Oksanen ja Petteri Salonen keilasivat MM-pronssia | Lapin Kansa

Niko Oksanen ja Petteri Salonen ylsivät keilailun MM-kisoissa Las Vegasissa parikilpailun pronssille. Kaksikko hävisi Suomen aikaa varhain keskiviikkona...

Suomelle kultaa ja pronssia junioreiden EM-keilailussa – Hämeen...

Niko Oksanen ja Emil Strömberg voittivat kisojen ensimmäisessä lajissa kultaa. Parikilpailun loppuottelussa kaatui Ruotsi tuloksella 470–433.

Niko Oksanen ja Petteri Salonen keilasivat MM-pronssia | Urheilu |...

Naisten parikilpailussa suomalaisista parhaiten sijoittuivat Heidi Manninen ja Elice Piksilä, jotka ylsivät 34:nneksi.

Niko Oksanen keilasi nuorten EM-kultaa | Paikalliset | Kouvolan...

Kouvolalainen Niko Oksanen keilasi kultaa nuorten EM-kilpailujen all events -kisassa, eli 6+6+6-sarjan kilpailussa Islannin Raykjavikissä.

Niko Oksanen heitti parikisassa MM-pronssia — Las Vegasin kisoissa...

Kouvolan mies pettyi lievästi pronssiin, vaikka kisa oli äärimmäisen kova.

Niko Oksanen yhä hyvin mukana maailmancupissa | Urheilu | Kouvolan...

KEILAILU | Kouvolalainen putosi kuudenneksi. Karsinnoista etenee jatkoon 24 parasta.

BOWL.com | Team USA men make doubles semifinals at World Bowling...

bowl.com
... qualified second for semifinals and will take on Finland's Petteri Salonen and Niko Oksanen at the South Point Bowling Plaza on Tuesday.

MM-mitalisti voitti Kotkassa — ”Jaksoin keskittyä olennaiseen” |...

Kaksinkertainen viime syksyn MM-mitalisti Niko Oksanenjäi kolme viikkoa sitten kolmanneksi Kotkan hallissa keilatussa Hiihtolomakaatojen finaalissa.